Morgen werken bij de accountant van vandaag?

Net even anders

Wij zijn Adficount en we proberen met nieuwe werkwijzen zoals Robotic accounting onze klanten nóg beter van dienst te zijn. Door handelingen te automatiseren creëren we meer tijd voor persoonlijk advies. Onze klanten zijn daar enthousiast over en wij ook. Niet alleen omdat het heel effectief is, maar ook omdat ‘t ons werk een stuk leuker maakt.

Om onze speciale dienstverlening uit te breiden zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Klantmanager

In ons team is plek voor een klantmanager. Iemand die het heerlijk vindt om onze relaties te ondersteunen - en misschien wel te verrassen - met doeltreffend advies en goede tips. En die gelooft in nieuwe werkwijzen en een toekomst met Robotic accounting. Iemand die het anders durft te doen, net als wij.

Jouw profiel?

Je bent enthousiast en toegankelijk en je legt makkelijk contact. Met jouw ervaring weet je waar je het over hebt, en dat kun je op een overtuigende manier overbrengen. Ook weet je het een en ander over automatisering. Met kennis van Yuki heb je een streepje voor.

24 tot 40 uur
Raalte / Heino

Assistent accountant

De accountancywereld verandert. Elke dag maak je dat zelf mee. En je weet, voor jou is het eigenlijk ook tijd om te veranderen … van baan. Nieuwe werkwijzen leren, kennismaken met Robotic accounting en nieuwe mensen ontmoeten. Welkom!

Jouw profiel?

Je doet nu soortgelijk werk bij een administratie- of accountantskantoor. Ervaring met jaarcijfers en aangiftes heb je al. Je bent toegankelijk en werkt graag samen met collega’s en klanten. Verder ben je leer- en nieuwsgierig, en vind je het belangrijk om jezelf te ontwikkelen. Dat vinden wij trouwens ook, dus we bieden je daarvoor alle mogelijkheden.

24 tot 40 uur
Raalte / Heino

Geen ingewikkelde cv’s of functie-eisen

We kunnen lijstjes met wensen, eisen en voorwaarden opstellen, maar dat is niet meer van deze tijd ... toch?

Jíj weet wat je kunt, en je voelt een klik met ons kantoor en onze visie.
Vernieuwing is voor jou net zo belangrijk als verantwoordelijkheid.
En resultaat voor de klant? Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor; ondernemers ondersteunen en (vooruit) helpen.

Zitten we op dezelfde lijn? Reageer dan snel want we willen graag kennis met je maken. Stuur daarvoor een e-mail naar info@adficount.nl, bel naar (0572) 36 00 90 of solliciteer direct.

Voor beide functies denken we aan een werkweek van 24 tot 40 uur, op onze kantoren in Raalte en Heino.

0/5 (0 Reviews)