Voordelen van Robotic Accounting

Het voordeel van Robotic accounting is in 1 woord; rendement.
Baat en rendement op alle vlakken.

Gemak, tijdbesparend, accuraat

Facturen inboeken is teruggebracht tot het scannen, fotograferen en mailen van facturen.

De boeking wordt gecheckt door de accountant, zo nodig aangepast en verwerkt in de boekhouding. Dus geen correcties meer achteraf. Robotic accounting werkt uiteraard feilloos samen met UBL e-facturen.

Altijd en overal de cijfers bij de hand

Thuis op de bank, in de auto onderweg, of op vakantie … overal heb je de actuele cijfers bij de hand. Of eigenlijk in de hand; want met de Yuki-app op je smartphone of tablet weet je altijd de laatste stand van zaken. Moet je ad hoc een financiële beslissing nemen, dan doe je dat met actuele cijfers. 24-7!

Goed georganiseerd digitaal archief – makkelijk zoeken

Weg met die rijenlange ordners vol bonnetjes en facturen. De administratie is digitaal en zoeken is nu een stuk makkelijker. De mappenstructuur deel jezelf in. Bijvoorbeeld met een map polissen, of je privé-administratie. Je hebt nu alles met een klik op je scherm.

Slimme alerts die je attenderen op een ‘activiteit’

Robotic accounting geeft met alerts aan dat je een actie moet uitvoeren. Is er een betaling gedaan waarvoor geen factuur is, dan wordt dat gemeld. Deze pro-activiteit is niet alleen prettig, het scheelt ook nog eens een hoop tijd.

Scroll naar boven